U utorak, 16. aprila, sa početkom u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će biti održana panel diskusija i projekcija filma ‚‚Zrenjanin grad sutrašnjice”. Ovaj događaj Startit Centar Zrenjanin organizuje sa ciljem da se mladi informišu o mogućnostima koje postoje na Zrenjaninskom IT tržištu u oblasti edukacije, zaposlenja i preduzetništva.

Ovaj film je nastao u okviru „Letnje stručne prakse“ kao studentski rad, ali je ubrzo prerastao u mnogo veći projekat koji može da ostvari značajan uticaj na svest, pre svega mladih ljudi, koji su osnova informaciono-tehnološkog razvoja, obrazovnog kadra koji produkuje buduće stručnjake, ali i poslodavaca koji će te stučnjake zapošljavati.  Student Tehničkog Fakulteta „Mihajlo Pupin“ Đorđe Mladenović od početka je imao viziju da je Zrenjanin grad u kom treba ostati, da je to grad koji ima itekako svetlu budućnost, a takav stav bazirao je na mogućnostima koje se pružaju u IKT sektoru koji se velikom brzinom razvija i svakim danom je sve prisutniji u svim sferama života.

Posle projekcije filma svi prisutni će imati prilike da čuju od panelista kakvo je konkretno stanje IT scene u Zrenjaninu, koje su mogućnosti i prilike i kako mladi mogu da steknu obrazovanje i zaposlenje u ovoj industriji.

U događaju mogu da učestvuju svi, kao i da sa panelistima i organizatorima prodiskutuju na ovu temi, a na kraju panel diskusije će imati prilike da postave pitanja i na neformalnom druženju upoznaju sa panlesitima i organizatorima događaja.

Panelisti

Moderator ove panel diskusije biće Đorđe Grujić, CEO agencije za digitalni marketing Progressive media, osnivač najčitanijeg portala u Banatu ilovezrenjanin.com i po struci PR.

Agenda

17:30-18:00 — Okupljanje
18:00-18:40 — Uvodna reč i Projekcija filma
18:40-19:40 — Govori učesnika — panel diskusija i Pitanja publike
19:40-20:00 — Networking

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Prijava

Panel diskusija je zakazana za 16. april u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat). Ulaz je besplatan, ali je registracija obavezna putem ove forme.