Programiranje sa GPT-jem: praktičan meetup u Beogradu 11. aprila

Za prisustvo događaju mogu da se prijave profesionalni programeri, a za ulaz je potrebno da imaju aplikaciju Zajednica.

Vukašin Stojkov
07/04/2023

U Beogradu u Savskoj 5 u utorak 11. aprila od 18:30 se organizuje meetup na kome će nekoliko kolega prikazati kako konkretno koriste GPT za pravljenje novih aplikacija, unapređenje postojećih i generalnog unapređenja efikasnosti u radu.

Uslovi za prisustvo su da se profesionalno bavite programiranjem i da imate nalog na aplikaciji Zajednica (više detalja na dnu).

Šta da očekujete

Program

Goran Milovanović, Data Scientist i preduzetnik, će podeliti sa vama zaključke o finansijskoj efikasnosti korišćenja različitih GPT modela i njihovih podešavanja.

Dušan Dželebdžić, softverski inženjer i preduzetnik, će demonstrirati kako je koristio ChatGPT za pisanje jedne Swift aplikacije, uz demonstriranje načina na koji koristi Githubov Copilot.

Milan Krstić, inženjer i preduzetnik, će podeliti iskustva u radu sa GPT tehnologijom, kao i proces dotreniravanja modela internim podacima u cilju automatizacije procesa usko-stručnog prevođenja u svom softveru.

Stefan Jančić, inženjer elektrotehnike i potporučnik u Vojsci Srbije, će nam prezentovati kako je razvio demo aplikacije glasovnog asistenta zasnovane na GPT-u i Whisperu.

Ukoliko želite da prijavite sebe ili nekoga koga poznajete kao predavača za ovaj ili neki naredni događaj ovog tipa, javite nam se na [email protected].

Prijave

Prisustvo na događaju je besplatno za sve korisnike aplikacije Zajednica (iOS, Android) koji se profesionalno bave programiranjem, što se potvrđuje po Linkedin nalogu.

Ukoliko nemaš nalog:

Ukoliko imaš nalog:

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

petak, 7. April, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ