Prodajemo zajedno u SAD-u: Upoznajte startap Recrooit

Pridružite nam se na prvom događaju serijala, 28. marta od 17h.

Isidora Knezevic
17/03/2023

U okviru Tesla Nation projekta, pokrenuli smo novi serijal biznis događaja pod nazivom Prodajemo zajedno u SAD-u, gde ćemo kroz rad sa srpskim startapom Recrooit na primeru iz prakse prikazati celokupan prodajni proces i strategije za izlazak na američko tržište.

Tokom 2023, Alex Paunic and Sam Busic će sarađivati sa startapom Recrooit kako bi zajedničkim radom uspešno realizovali prodaju u SAD-u – od pripreme prodajnih materijala, dolaska do lidova, pregovaranja, pa sve do sklapanja dila. Tokom četiri događaja koji će biti organizovani kvartalno, imaćete prilike da dobijete uvide u njihov rad i sugestije koje će podeliti sa vama, a ideja je da na ovaj način pomognemo i drugim startapima iz srpske IT zajednice da što uspešnije prodaju svoje digitalne proizvode u Americi.

Na prvom događaju iz ovog serijala predstavićemo startap Recrooit (digitalnu platformu za regrutovanje), način na koji trenutno rade prodaju i promene koje je Nevena implementirala u procesu prelaska sa prodaje regruterskih usluga u svom prethodnom biznisu Omnes Group na prodaju digitalnog proizvoda Recrooit. Glavni fokus diskusije će biti na analizi pitch deck slajdova i pripremi za demo.

O učesnicima

Aleks Paunić je suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security. Svojih 15 godina iskustva u oblasti sajber bezbednosti i upravljanju distribucijom stekao je radom u kompanijama MX Logic, Intel i McAfee. Upravljao je distributivnim kanalom od 100+ miliona dolara sa globalnim distributerom Tech Data sa Floride i izgradio bezbednosnu praksu preduzeća za nacionalne i SMB preprodavce sa dodatom vrednošću (VAR). 

Nevena Sofranić je profesionalac iz oblasti regrutovanja i  osnivačica startapa Omnes Group i Recrooit. Preduzetništvom je počela da se bavi 2015. godine kada je osnovala Omnes Group, agenciju za regrutovanje IT kandidata, da bi 2019. godine odlučila da kreira digitalnu platformu Recrooit i automatizuje proces regrutacije.

Registracija

Online događaj će se održati 28. marta u 17 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Isidora Knezevic

Objavio/la članak.

petak, 17. Mart, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije