Prodajemo zajedno u SAD-u: Kako napraviti efektivnu demonstraciju proizvoda

Pridružite nam se na još jednom Tesla Nation događaju, 6. juna od 17h.

Isidora Knezevic
30/05/2023

Pridružite nam se na još jednom Tesla Nation događaju, 6. juna od 17h.

U okviru Tesla Nation projekta, pokrenuli smo novi serijal biznis događaja pod nazivom Prodajemo zajedno u SAD-u, tokom kojeg, zajedno sa Aleksom Paunićem, kroz rad sa srpskim startapom Recrooit na primeru iz prakse prikazujemo celokupan prodajni proces i strategije za izlazak na američko tržište. Ideja je da na ovaj način pomognemo i drugim startapima iz srpske IT zajednice da što uspešnije prodaju svoje digitalne proizvode u Americi.

Na narednom događaju, koji će biti održan 6. juna od 17h u onlajn formatu, imaćete prilike da vidite kako je Nevena implementirala fidbek koji je dobila od Aleksa i publike tokom prvog događaja, i kako izgleda nova verzija njenih demo materijala. Takođe, kao deo pripreme za demo sa klijentom (koji će biti fokus trećeg događaja), Aleks i Nevena će odraditi sales role play tokom kojeg će Nevena predstaviti svoj proizvod Aleksu.

Sva pitanja koje imate na temu demo materijala možete nam poslati unapred na mejl [email protected], a Aleks i Nevena će odgovoriti na njih tokom događaja!

O učesnicima

Aleks Paunić je suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security. Svojih 15 godina iskustva u oblasti sajber bezbednosti i upravljanju distribucijom stekao je radom u kompanijama MX Logic, Intel i McAfee. Upravljao je distributivnim kanalom od 100+ miliona dolara sa globalnim distributerom Tech Data sa Floride i izgradio bezbednosnu praksu preduzeća za nacionalne i SMB preprodavce sa dodatom vrednošću (VAR). 

Nevena Sofranić je profesionalac iz oblasti regrutovanja i  osnivačica startapa Omnes Group i Recrooit. Preduzetništvom je počela da se bavi 2015. godine kada je osnovala Omnes Group, agenciju za regrutovanje IT kandidata, da bi 2019. godine odlučila da kreira digitalnu platformu Recrooit i automatizuje proces regrutacije.

Registracija

Online događaj će se održati 6. juna u 17 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

Ukoliko niste imali prilike da pogledate prvi događaj iz ovog serijala, Prodajemo zajedno u SAD-u: Upoznajte startap Recrooit”, tokom kojeg su Alex Paunić i Nevena Sofranić podelili uvide u prodajne materijale i način na koji Recrooit trenutno radi prodaju, to možete učiniti na ovom linku. 

 

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.Isidora Knezevic

Objavio/la članak.

utorak, 30. Maj, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije