Prodajemo zajedno u SAD-u: Demonstracija proizvoda uživo sa američkim klijentom

Tokom trećeg događaja, koji će biti održan u utorak, 12. septembra od 17h u onlajn formatu, Nevena Sofranić, osnivačica startapa Recrooit, predstaviće svoj digitalni proizvod potencijalnom klijentu iz SAD-a.

Isidora Knezevic
05/09/2023

U okviru Tesla Nation projekta, pokrenuli smo serijal biznis događaja pod nazivom Prodajemo zajedno u SAD-u, tokom kojeg, zajedno sa Aleksom Paunićem, kroz rad sa srpskim startapom Recrooit, na primeru iz prakse prikazujemo celokupan prodajni proces i strategije za izlazak na američko tržište. Ideja je da na ovaj način pomognemo i drugim startapima iz srpske IT zajednice da što uspešnije prodaju svoje digitalne proizvode u Americi.

Tokom trećeg događaja, koji će biti održan u utorak, 12. septembra od 17h u onlajn formatu, Nevena Sofranić, osnivačica startapa Recrooit, predstaviće svoj digitalni proizvod potencijalnom klijentu iz SAD-a. U pitanju je američka cybersecurity kompanija DigitalEra Group, a direktor za strategiju, Rikardo Martinez, pristao je da učestvuje na događaju i podeli fidbek i sugestije sa strane američkog klijenta. S obzirom da će Nevena i Rikardo odraditi demo proizvoda uživo, ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za sve preduzetnike da dobiju direktan uvid u prodaju proizvoda na američkom tržištu.

Sva pitanja koje imate na temu prodaje u SAD-u možete nam poslati unapred na mejl [email protected], a  Aleks, Nevena i Rikardo će odgovoriti na njih tokom događaja!

O učesnicima

Aleks Paunić je suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security. Svojih 15 godina iskustva u oblasti sajber bezbednosti i upravljanju distribucijom stekao je radom u kompanijama MX Logic, Intel i McAfee. Upravljao je distributivnim kanalom od 100+ miliona dolara sa globalnim distributerom Tech Data sa Floride i izgradio bezbednosnu praksu preduzeća za nacionalne i SMB preprodavce sa dodatom vrednošću (VAR). 

Nevena Sofranić je profesionalac iz oblasti regrutovanja i  osnivačica startapa Omnes Group i Recrooit. Preduzetništvom je počela da se bavi 2015. godine kada je osnovala Omnes Group, agenciju za regrutovanje IT kandidata, da bi 2019. godine odlučila da kreira digitalnu platformu Recrooit i automatizuje proces regrutacije.

Rikardo Martinez je direktor za strategiju (Chief Strategy Officer) u cybersecurity kompaniji DigitalEra Group. Rikardo ima preko 25 godina iskustva na različitim menadžmentski pozicijama, uključujući pozicije u kompanijama McAfee, Tenable Network Security i DigitalEra Group. 

Registracija

Online događaj će se održati 12. septembra u 17 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

 

Prva dva događaja iz ovog serijala su dostupna na Startit YouTube kanalu:

  1. Prodajemo zajedno u SAD-u: Upoznajte startap Recrooit” – prvi događaj iz serijala, tokom kojeg su Aleks Paunić i Nevena Sofranić podelili uvide u prodajne materijale i način na koji Recrooit trenutno radi prodaju
  2. „Prodajemo zajedno u SAD-u: Kako napraviti efektivnu demonstraciju proizvoda” – drugi događaj iz serijala, čija je tema bila priprema za demo sa američkim klijentom i tokom kojeg su Aleks i Nevena prikazali novu verziju Recrooit demo materijala i održali sales role play vežbu.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.Isidora Knezevic

Objavio/la članak.

utorak, 5. Septembar, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije