Prodaja u SAD-u za vreme praznika i prodajne strategije u 2023.

Novi Tesla Nation biznis događaj će biti održan 27. decembra u onlajn formatu s početkom u 17 časova.

Startit
19/12/2022

PRIJAVI SE

 

Na narednom Tesla Nation događaju, koji će biti održan 27. decembra od 17h u onlajn formatu, Aleks Paunić i Sem Busić pričaće o tome kako možete iskoristiti praznike da učvrstite veze sa svojim klijentima, kao i o prodajnim strategijama za narednu godinu.

Kako se bliži kraj godine i novogodišnji praznici, poslednji Tesla Nation događaj za 2022. godinu biće posvećen odnosu sa klijentima i prodajnim strategijama za vreme praznika. Takođe, biće reči o tome kako najbolje možete da se pripremite za narednu godinu i dostignete još veći uspeh u prodajnom procesu.

O govornicima

Aleks je suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security. Svojih 15 godina iskustva u oblasti sajber bezbednosti i upravljanju distribucijom stekao je radom u kompanijama MX Logic, Intel i McAfee. Upravljao je distributivnim kanalom od 100+ miliona dolara sa globalnim distributerom Tech Data sa Floride i izgradio bezbednosnu praksu preduzeća za nacionalne i SMB preprodavce sa dodatom vrednošću (VAR). 

Sem ima preko 9 godina iskustva na različitim prodajnim pozicijama, od inside sales i account executive pozicija za NBA tim Phoenix Suns, pa do biznis developmenta u Enterprise Cloud Solutions kompaniji. Od prošle godine, Sem se nalazi na poziciji direktora za bežična rešenja u kompaniji Mobilitie. 

Registracija

Online događaj će se održati 27. decembra u 17 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Startit

Objavio/la članak.

ponedeljak, 19. Decembar, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije