Priprema startapa za predstavljanje investitorima u okviru programa EU4TECH, rok za prijavu 10. mart

Program omogućava učesnicima da rade sa međunarodnim mentorima, kao i da učestvuju na tri radionice na kojima će raditi na razvoju svojih projekata u cilju što boljeg predstavljanja investitorima i njihovog pronalaženja.

Tanja Marin - 4. Mart, 2019.

EU4TECH i ove godine organizuje Program investiocione spremnosti, koji ima za cilj da učesnicima pomogne u unapređivanju veština i znanja potrebnih za uspešan razvoj poslovanja, unapređenje poslovnog modela, i pomogne u traženju, pronalaženju i komunikaciji sa investitorima. Mesta ima za 35 startapa i istraživačkih timova iz regiona Zapadnog Balkana, a rok za prijavu je 10. mart.

Program omogućava učesnicima da rade sa međunarodnim stručnjacima i mentorima, kao i da učestvuju na tri radionice na kojima će raditi na razvoju svojih projekata u cilju što boljeg predstavljanja investitorima i njihovog pronalaženja. Na samom kraju programa, koji je zakazan za 15. i 16. maj, svi učesnici će moći da svoje projekte predstave pred grupom međunarodnih investitora, a učesnici će ujedno imati priliku da tokom ovog investicionog događaja zakažu direktne sastanke sa investitorima.

Program je podeljen na dva nivoa. U početnom nivou predavanja učestvuju startapi i timovi u ranoj fazi razvoja proizvoda, koji se tek pripremaju za investiranje, dok je napredni nivo namenjen startapima koji se nalaze u naprednom stadijumu pripreme za investiranje.

Kome je namenjen program?

Program je namenjen svim kompanijama, startapima i istraživačkim timovima sa univerziteta u Srbiji, koji već razvijaju ili su razvili svoje proizvode i usluge. Takođe na program mogu da se prijave i inovativni, lokalni biznisi, koji imaju za cilj da se rašire na druga tržišta ili da skaliraju svoj biznis. Prijava je otvorena za sve industrijske sektore.

Prijava

Prijave za Program investicione spremnosti su otvorene do 10. marta, a svi zainteresovani istraživački timovi i startapi se mogu prijaviti putem ovog linka.