Primenjeni AI meetup — temeljan pregled AI stack-a Orgnostica, 26. juna u Beogradu

Neke od tehničkih tema prezentacije su NLP & NER, semantička i vektorska pretraga dokumenata, moderni AI stack vs. skaliranje i security…

Vukašin Stojkov
21/06/2023

U Beogradu u Savskoj 5 u ponedeljak 26. juna od 18:30 se organizuje meetup na kome će Igor Bogićević temeljno predstaviti AI stack proizvoda njegove firme Orgnostic.

Program

Igor Bogićević, preduzetnik i inženjer, će nam predstaviti kako su njegov tim i on veoma brzo i ambiciozno osmislili i realizovali dogradnju svog postojeće niza proizvoda u okviru Orgnostic platforme, tako da svojim korisnicima pruže više vrednosti kroz prednosti modernog AI stack-a (uključujući i OpenAI modele) u svakodnevnom people analytics radu.

Tehnički deo tema će uključivati:

Networking — biće odvojeno vreme i posluženje za sve goste koji budu želeli da se upoznaju i pričaju sa prisutnim kolegama.

Ukoliko želite da prijavite sebe ili nekoga koga poznajete kao predavača za ovaj ili neki naredni događaj ovog tipa, javite nam se na [email protected].

Prijave

Za razliku od nekih od prethodnih meetupa iz ovog serijala prijave se ne realizuju putem aplikacije Zajednica već putem dole uvezanog obrasca.

Prijavite se popunjavanjem ovog formulara.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

sreda, 21. Jun, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije