Primena Data Science-a u telekomunikacijama i otvorenim podacima — meetup na temu Data Science-a u beogradskom Startit Centru

Meetup će biti održan 12. septembra sa početkom u 18 časova.

U četvrtak, 12. septembra, biće održan meetup posvećen nauci o podacima, ali ovaj put kroz primenu u telekomunikacionoj industriji i otvorenim podacima.

Kroz dva predavanja, posetioci će saznati koji su aktuelni projekti, koji se alati koriste, sa kakvim izazovima se data scientist-i suočavaju i koje su naučene lekcije.

Milena Rajković i Mirna Škobalj, će kroz temu Data u Vip — Data je V.I.P” opisati kako koriste podatke u svojoj kompaniji, koje alate koriste i zašto. Neki od najvećih izazova sa kojim se susreću su predviđanje ponašanja korisnika, njihovih želja i potreba, saobraćaja i malicioznog sadržaja.

Sanja Nasevski, čija je tema „Bolji pristup inkluzivnom ograzovanju u Srbiji”, govoriće o tome kako to obrada podataka može da doprinese boljem školskom sistemu u Srbiji.

Prijava

Meetup će biti održan 12. septembra sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Beograd (Savska 5). Ulaz na događaj je besplatan, ali je se potrebno prethodno prijaviti putem forme.

Predstavljamo poslodavca
logo-8-1.png

PRODYNA

Teamgeist! Be part of the team that turns brilliant ideas into brilliant software.

PRODYNA is an innovative IT consultancy specialized on the topic of digital business. We consult companies through the processes of business transformation, and develop the custom software applications and systems.

Uroš Nedeljković

NAPISAO/la članak     08/09/2019

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu