Prijavite se za Tesla Nation da zajedno stignemo do 10.000.000€

Pozivamo preduzetnike i profesionalce da nam se pridruže i zajedno dodajemo nulu po nulu na račun, a da stičemo znanja koja ne mogu da se kupe ni mere novcem.

Vukašin Stojkov
16/04/2021

Ideja Tesla Nationa je krenula pre nekoliko godina, isprva kroz razgovore, pa izviđačka putovanja u Ameriku i lagano građenje mreže ambasadora, pa sve do prvih povezivanja američkih i srpskih partnera. 

Početkom 2020. se projekat taman zahuktao ali je onda naišla pandemija koja nam je, kao i mnogim drugima, poremetila planove i usporila. Upravo je to usporenje pokazalo potencijal ovog poduhvata jer je baš tokom pandemije uloženo najviše sredstava posredstvom Tesla Nationa. 

Nedavno smo prešli brojku od 1.000.000€ koje su našim posredstvom iz SAD uložene u saradnju sa srpskim preduzetnicima kao i pokretanje novih, zajedničkih firmi. 

Nadalje nastavljamo rad na razvoju Tesla Nationa jače nego ikada sa istom vizijom: da rebrendiramo Srbiju kao zemlju izuzetnih inovatora i profesionalaca, kreiranjem prekograničnih partnerstava koja čine da strani partneri sami od sebe šire glas kvaliteta rada i saradnje sa našim ljudima. 

Sada sve vas sa kojima se još uvek nismo povezali pozivamo da se prijavite kao kandidati za ova partnerstva. Najviše tražimo inženjere preduzetnike koji bi želeli da pokrenu novu tehnološku firmu sa suosnivačima sa razvijenih tržišta, a poziv je otvoren i za firme koje žele da se uslužno bave tehnološkim R&D projektima. 

Iako je novac obično podrazumevano merilo uspeha, verujemo da najveću vrednost koju možemo dobiti saradnjom sa partnerima iz inostranstva vidimo u ovom što je nedavno opisao Vladeta Radovanović, koji je preko Tesla Nationa pokrenuo novi startap sa suosnivačima iz Amerike: 

Kompanija ima potencijal da postane veliki biznis, ali često pomislim da je za nas zapravo neprocenjivo znanje koje smo dobili i prenesena iskustva. 

Javite nam se ukoliko se prepoznajete u opisima ispod. Neki od uslova su eliminatorni, neki nisu rigidni u posebnim okolnostima. 

CTO suosnivači

Preduslovi za ovu ulogu su: 

Tehnička sposobnost — dobro poznavanje i veština u različitim tehnologijama. 

Radoznalost — sposobnost brzog učenja novih tehnoloških i poslovnih koncepata. 

Preduzetnost — želja za pokretanjem svog poduhvata koja se vidi u dosadašnjoj karijeri. 

Spremnost na rizik — startapi su teški, stresni i nepredvidljivi, ali i pružaju veliku priliku za uspeh. 

Poštenost — iskrenost i integritet u međuljudskim odnosima. 

Transparentnost — spremnost da našem timu omogućite da sa vašim prehtodnim saradnicima proveri poklapanje sa navedenim stavkama.

POPUNITE OVAJ OBRAZAC →

Uslužni R&D partneri

Preduslovi za ovu ulogu su: 

Tehnička sposobnost — kvalitetno kreiranje tehnoloških proizvoda i rešenja.

Poslovna komunikacija — visok nivo poslovne komunikacije sa klijentima, pisani i govorni engleski jezik. 

Profesionalnost — poštovanje dogovorenih rokova i saradnji

Iskustvo — više od 5 realizovanih saradnji sa inostranim klijentima. 

Poštenost — iskrenost i integritet u međuljudskim i poslovnim odnosima. 

Pravno-finansijska higijena — firma nema istoriju dugovanja i blokada, zastupnici nisu krivično gonjeni. 

Transparentnost  — spremnost da našem timu omogućite uvid u odgovarajuće dokumente i materijale kao i to da sa vašim klijentima i članovima tima potvrdimo gorenavedene stavke.

POPUNITE OVAJ OBRAZAC →

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

petak, 16. April, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije