Prijavite se za predavanja o brendingu na DaFED#18 u Novom Sadu

U sredu 05. februara 2014. godine u prostorijama Kulturnog centra Novog Sada, sa početkom u 18h održaće se 18. po redu DaFED (Designers and FrontEnd Developers) meetup. Glavna tema prvog ovogodišnjeg okupljanja biće brending o kome će iz svog ugla pričati Slavimir Stojanović i Nemanja Milenković. Slavimir Stojanović – Futro je grafički dizajner i vizuelni

Dragana Grbić
29/01/2014

U sredu 05. februara 2014. godine u prostorijama Kulturnog centra Novog Sada, sa početkom u 18h održaće se 18. po redu DaFED (Designers and FrontEnd Developers) meetup.

Glavna tema prvog ovogodišnjeg okupljanja biće brending o kome će iz svog ugla pričati Slavimir Stojanović i Nemanja Milenković.

Slavimir Stojanović – Futro je grafički dizajner i vizuelni umetnik, čiji su projekti u domenu dizajna i advertajzinga dobili preko 300 međunarodnih nagrada i priznanja. Pokretač je lifestyle brenda Futro, partner u brending agenciji Designis i kreativni direktor agencije Communis DDB. Naslov predavanja je RISE OF THE FALLEN SATELLITE.

Nemanja Milenković je menadžer kreativnih industrija u Exit-u i FAM-u, koji je svoje znanje i praktično iskustvo primenio kroz kreativne industrije baveći seq medijima, oglašavanjem, obrazovanjem, marketingom, brendingom i odnosima s javnošću. Naslov predavanja je Pričam ti priču.

Prijavljivanje na 18. meetup

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora prijava obavezna. Svoje prisustvo na februarskom DaFED-u potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije – http://dafed.org/.

DaFED (Designers and FrontEnd Developers) je neprofitna organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu. Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb marketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu.

Vidite i kako je bilo na prethodnom → Bootstrap ili ne Bootstrap, pitanje je sad

Dragana Grbić

Objavio/la članak.

sreda, 29. Januar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije