Prijavite se za Startit Meetup #2 ft. Loyalster, Moja Garaža, uCoz i VetCloud

Nakon male pauze organizujemo drugi po redu Startit Meetup, događaj na kom u neformalnoj atmosferi okupljamo sve one zainteresovane za tehnološko preduzetništvo, gde predstavljamo interesantne nove startape i novosti od onih koje već poznajemo. Događaj će se održati u petak, 12. oktobra u KC Gradu, sa početkom u 18h a o tome šta prave i

Vukašin Stojkov
05/10/2012

Nakon male pauze organizujemo drugi po redu Startit Meetup, događaj na kom u neformalnoj atmosferi okupljamo sve one zainteresovane za tehnološko preduzetništvo, gde predstavljamo interesantne nove startape i novosti od onih koje već poznajemo.

Događaj će se održati u petak, 12. oktobra u KC Gradu, sa početkom u 18h a o tome šta prave i šta planiraju u budućnosti će nam pričati ekipe Loyalstera, Moje Garaže, ruskog uCoza i VetClouda. Nakon programa će se nastaviti druženje u prostoru ovog kluba.

Loyalster je jedan od najinteresantnijih novih startapa iz Srbije koji se bavi izdizanju elektronske trgovine na novi nivo i povezivanju potrošača sa trgovcima na inovativan način. Uskoro nas očekuju interesantne novosti od ove ekipe a o celom poduhvatu će nam pričati Miloš Žikić, ko-osnivač i CTO kompanije.

Moja Garaža, koju smo detaljno opisali ove nedelje, nakon akvizicije lokalnih operacija od strane Infostuda planira nove velike stvari – pre svega internacionalno širenje. O ovome će nam pričati jedan od osnivača Dejan Restak.

uCoz je ruska kompanija čiji suite-builder sistem je među 15 najpopularnijih onlajn lokacija na ovom velikom tržištu. Primili su investiciju od DST-a (koji je investirao i u Facebook), pokreću milion sajtova za svoje korisnike a predstaviće nam ga Lucian Avdani koji je zadužen za internacionalni razvoj firme.

Na događaju će se predstaviti još jedna uzdižuća zvezda lokalne startap scene – VetCloud, koji će po prvi put prezentovati pred beogradskom publikom. Ovaj startap je napravio veoma zapažene nastupe na Web Festu i na GOAPu, a predstaviće ga CEO Ivan Vesić, koji je ujedno i naš urednik.

Predstavićemo vam i nekoliko veoma kul događaja vezanih za startape koji će se dešavati u Beogradu u narednom periodu, uključući tu i nagrade za prisutne tako da ne oklevajte da se prijavite za učešće forme ispod:

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

petak, 5. Oktobar, 2012.

IT Industrija

🔥 Najčitanije