Prijavi se na regionalno takmičenje u inovacijama i osvoji 5.000 evra

Rok za prijavu je 28. septembar do 17 časova.

milicamilojkov
18/08/2021

EIT Raw Materials, ogranak Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju u oblasti metala, minerala i naprednih materijala poziva sve inovatore, startape i mala i srednja preduzeća da se prijave na Regionalno takmičenje u inovacijama 2021.

Početnik si i imaš ideju koju bi razvijao/la u Raw Materials sektoru?
Prijavi se na Regionalno takmičenje u inovacijama 2021, osvoji nagradu od 5.000 evra i postani deo najveće svetske inovacione zajednice.

Regionalno takmičenje u inovacijama je program koji ti pruža radionice za razradu ideje, vaučere za obuku i lokalnu podršku od strane Inkubatora, odnosno Startit ekipe za Srbiju, a završava se takmičenjem i dodelom nagrada. 

Takmičenje se sastoji iz tri faze:

Tri najbolja tima dobijaju novčane nagrade od 5.000, 3.000 i 2.000 evra.

Tematski okviri

Takođe, na takmičenje se mogu prijaviti timovi koje razvijaju rešenja za održivost i snabdevanje primarnim i sekundarnim resursima; održive materijale za buduću mobilnost (baterije, gorivne ćelije, magneti, materijali za lagani dizajn uključujuči čelike, obojene legure, kompozite i višematerijale); sirovine i cirkularna društva (novi održivi poslovni modeli kao što su ponovna upotreba, popravak, prerada).

Prijava

Zainteresovani timovi se mogu prijaviti na takmičenje i dobiti priliku da osvoje nagradu od 5.000 evra i postanu deo najveće svetske inovacione zajednice.

Rok za prijavu je 28. septembar do 17 časova putem ovog linka.

Za sva dodatna pitanja o samom programu i prijavama, možete nas kontaktirati na [email protected]. Toplo savetujemo sve zainteresovane timove da nam se prethodno jave kako bismo im pomogli oko apliciranja.

milicamilojkov

Objavio/la članak.

sreda, 18. Avgust, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije