Prijave za Demo Day za startap početnike otvorene do 10. marta

Demo Day će biti organizovan 12. i 13. marta u Impact Hub-u u Beogradu.

Ukoliko imate startap koji želite da predstavite, Demo Day je prilika da se upoznate sa mentorima i stručnjacima iz startap ekosistema koji mogu da vam pomognu ekspertskim savetima u izgradnji vaših biznis planova.

Svaki startap tim će dobiti svoj individualni plan biznis rasta. Takođe će dobiti pomoć u prezentovanju ideja, kako bi mogao na najbolji način da predstavi svoj proizvod investitorima.

Uz to učesnici samim prisustvom i radom s mentorima ulaze u proces selekcije za program akceleracije. U pitanju je tromesečni program, koji pomaže izlazak startapova na globalno tržište.

Prijave su otvorene do 10. marta i možete ih popuniti na linku.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Petar Paunović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu