Prijava za DaFED #15 događaj koji okuplja dizajnere i front-end developere

U srijedu, 2. oktobra u 18h u Kulturnom centru Novi Sad, održaće se 15. po redu DaFED meetup (Designers and FrontEnd Developers) iza koga stoji istoimena organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu. Ovog puta će se predstaviti dva predavača. Oni su Studio at Warp Speed, Milica i Janko Jovanović. Imaju preko deset godina iskustva, pomažu

Uglješa Erić
24/09/2013

U srijedu, 2. oktobra u 18h u Kulturnom centru Novi Sad, održaće se 15. po redu DaFED meetup (Designers and FrontEnd Developers) iza koga stoji istoimena organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu.

Ovog puta će se predstaviti dva predavača. Oni su Studio at Warp Speed, Milica i Janko Jovanović. Imaju preko deset godina iskustva, pomažu malim firmama da oblikuju svoje proizvode i usluge. Redovni su predavači na svi lokalnim i regionalnim okupljanjima.

Janko je jedan od autora knjige “Smashing Book 2” kao i autor nekoliko članaka na Smashing Magazine sajtu.

Teme o kojima će pričati su:

1. Bolje sprečiti nego lečiti – Zašto je research neophodan čak i za startape

Milica Tomić Jovanović,UX designer

2. 50 nijansi sive: Skiciranje proizvoda

Janko Jovanović, experience designer (http://www.jankoatwarpspeed.com/)

Pristustvo na događaju

Ulaz na ovaj događaj je besplatan, ali zbog ograničenog kapaciteta prostora, obavezno je prijavljivanje na događaj. Svoje prisustvo možete prijaviti na http://dafed.splashthat.com/.

Takođe, neko od učesnika će dobiti besplatnu kartu za međunarodnu konferenciju www.codingserbia.com. Sve što treba da uradite je da se prijavite i dođete na ovaj DaFED#15.

Kako je bilo na prethodnom događaju možete da pročitate u tekstu DaFED Meetup #14: Razvijaj lokalno, distribuiraj globalno, i nauči kako da e-učiš


Uglješa Erić

Objavio/la članak.

utorak, 24. Septembar, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije