Prezentacija programa „Pokreni se za posao” u Vršcu i Valjevu 一 realizuj svoju poslovnu ideju

Saznaj kako možeš da razviješ svoju biznis ideju uz podršku programa koji će ove godine podržati inovativne, disruptivne male biznise, koji mogu da naprave razliku.

Ana Markovic - 12. Februar, 2018.

Ukoliko imaš inovativnu i održivu poslovnu ideju i želiš da je realizuješ ili unaprediš svoje poslovanje, ovo predavanje je odlična prilika da saznaš kako.

utorak, 27. februaraStartit Centru Vršac, sa početkom u 18 časova, i u isto vreme u četvrtak, 1. marta u Startit Centru Valjevo će se održati prezentacija o programu „Pokreni se za posao” koji promoviše preduzetništvo u Srbiji. Osim grantova za pokretanje malih biznisa, ovaj program pruža i dodatnu podršku u smislu potrebnih obuka, saveta i konsalting usluga.

Šta je program „Pokreni se za posao”?

Program „Pokreni se za posao” su 2009. godine pokrenule kompanija Filip Moris i organizacija ENECA, u želji da doprinesu smanjenju nezaposlenosti u Srbiji i podstaknu preduzetništvo u našoj zemlji.

Pravo učešća na konkursu imaju svi građani koji žele da pokrenu sopstveni biznis, ali i oni koji već imaju registrovano poslovanje, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih i održivih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju svojih poslovnih aktivnosti..

Program „Pokreni se za posao“ ove godine pruža:

Više o programu možete naći ovde.

Prijava

Prezentacija programa će se održati 27. februara u Startit Centru Vršac i 1. marta u Startit Centru Valjevo, oba od 18 časova.

Prisustvo je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme za Vršac, a ove za Valjevo.