Prezentacija programa „Pokreni se za posao” – od ideje do realizacije i patenta

Saznaj kako možeš da razviješ svoju biznis ideju uz podršku programa koji će ove godine podržati inovativne, disruptivne male biznise, koji mogu da naprave razliku.

Marijana Milićev - 7. Februar, 2018.

Ukoliko imaš inovativnu i održivu poslovnu ideju i želiš da je realizuješ ili unaprediš svoje poslovanje, ovo predavanje je odlična prilika da saznaš kako.

U Startit Centru Zrenjanin u utorak, 20. februara sa početkom u 18h će se održati prezentacija o programu „Pokreni se za posao” koji promoviše preduzetništvo u Srbiji. Osim grantova za pokretanje malih biznisa, ovaj program pruža i dodatnu podršku u smislu potrebnih obuka, saveta i konsalting usluga.

Šta je program „Pokreni se za posao”?

Program „Pokreni se za posao” su 2009. godine pokrenule kompanija Filip Moris i organizacija ENECA, u želji da doprinesu smanjenju nezaposlenosti u Srbiji i podstaknu preduzetništvo u našoj zemlji.

Preduzetnički duh, inovativnost, kreativnost i hrabrost su vrednosti koje i sami neguju u svojim organizacijama, a kroz program „Pokreni se za posao” prenose i u svoje okruženje. Zbog toga će ove godine podržati inovativne, disruptivne male biznise, koji mogu da naprave razliku.

Program „Pokreni se za posao“ ove godine pruža:

Više o programu možete naći ovde.

Prijava

Događaj je zakazan za 20. februar u 18 časova. Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Startit Centar Zrenjanin se nalazi na Trgu Slobode 7, u samom centru Zrenjanina, u zgradi pozorišta „Toša Jovanović” na prvom spratu.