profile picture

Od preduzetnika preduzetnicima

Uspeh u startap preduzetništvu zahteva veliki broj tehnoloških i poslovnih znanja i veština, povrh kojih dolazi znanje o najboljim praksama pokretanja i razvoja startapa. Ta znanja ponekad nisu dovoljna — znanje je često zaključano u iskustvima drugih koji su rešavali probleme pre nas, ili su ta znanja toliko nova jer se tehnološka industrija toliko brzo menja, da niko nije stigao da ih zapiše ili ispriča.

Na ovoj platformi objedinjujemo ove dve vrste znanja — pažljivo probrane i satkane materijale o najboljim praksama i principima za uspeh u startap preduzetništvu, i zajednicu startap mentora koji će deliti svoja znanja sa nama, kako bismo stojeći na njihovim ramenima videli dalje i bili uspešniji.

Kako dobiti podršku?

Bez obzira da li si već na svom startap putu, praviš proizvod, imaš prihode, razvijaš organizaciju, ili si tek na početku, sa malo ideje i puno volje, javi nam se.

Naš tim je na raspolaganju da čuje šta su ti prilike i izazovi i da te uputi na odgovarajuće materijale iz kojih možeš naučiti kako da im najbolje pristupiš.

Ukoliko znanje za tvoju situaciju nije dostupno samo iz materijala povezaćemo te sa nekim od mentora iz naše mreže kako bi ti dali podršku prenosom iskustva.

Od tebe tražimo posvećenost startap* poduhvatu, rešen pristup sticanju znanja i razvoju startapa, pristojnu i jasnu komunikaciju kao i ovo — kada uspeš, da nam budeš na raspolaganju za pomoć narednoj generaciji preduzetnika.

Napomena* — startapi u ovom kontekstu podrazumevaju poduhvate koji koriste tehnološku inovaciju za kreiranje proizvoda i/li kanala distribucije namenjene velikom, uglavnom globalnom, tržištu.