Preduzetničke priče — Vladeta Radovanović: „Zašto sam se pored uspešnog uslužnog biznisa opredelio za razvoj startapa?”

Događaj će se održati u ponedeljak 22. novembra od 18 časova na YouTube platformi.

Nikola Momčilović
19/11/2021

Ove godine započinjemo niz preduzetničkih priča kroz koje ćemo predstaviti preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na ovom događaju, 22. novembra u 18 časova, pridružiće nam se Vladeta Radovanović, generalni direktor i osnivač agencije Presta, ali i suosnivač startapa Klinika.

Klinika pruža rešenje za vođenje poslovanja klinika za akupunkturu u Americi, odnosno pruža im mogućnost da vode svoje celokupno poslovanje.

Na ovom događaju imaćemo prilike da čujemo više o proizvodu i razvojnom putu startapa Klinika, a osnivač Vladeta Radovanović odgovoriće i na pitanje zašto se pored uspešnog uslužnog biznisa opredelio za razvoj startapa. 

Osim toga, govoriće i o iskustvima u sarađivanju sa američkim partnerima, što mogu biti korisni uvidi svim trenutnim i budućim preduzetnicima, koji imaju želju da pokrenu svoj startap u Srbiji, a možda i dalje. 

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O preduzetniku

Vladeta Radovanović je softverski inženjer i dugogodišnji uspešni preduzetnik u domaćoj uslužnoj IT industriji, sa zadovoljnim klijentima širom sveta i više stotina softverskih projekata iza sebe.

Prijava

Događaj će biti održan u ponedeljak, 22. novembra od 18 časova na YouTube platformi. Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog upitnika je isključivo odgovornost Startita i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.

Nikola Momčilović

Objavio/la članak.

petak, 19. Novembar, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ