Preduzetničke priče: Tenderly — "Kako smo skalirali tim sa 4 na 40+ ljudi i zadržali istu kompanijsku kulturu."

Događaj možete ispratiti u sredu, 01. juna od 19 časova na YouTube-u.

Ina Blagojevic
26/05/2022

Nastavljamo niz preduzetničkih priča kroz koje ćemo predstaviti preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na ovom događaju, 1. juna u 19 časova, pridružiće nam se: Bogdan Habić, Miljan Tekić, Nebojša Urošević  iz Tenderly-a.

Poslušajte razgovor suosnivača Tenderly-a, Miljana, Bogdana i Nebojše, koji su su se osvrnuli na prve dane svog startapa i učešća na hakatonima koji su im bili glavni izvor prihoda u vreme kada su radili na prvoj verziji proizvoda, kako su su ugradili empatiju prema korisnicima u svoj osnivački tim, a zatim je zadržali kao ključnu vrednost kada su se proširili na 40+ zaposlenih i šta se promenilo u njihovom poslu i privatnom životu kada je tim krenuo da raste i kada su u startap ušli i investitori.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

Prijava

Događaj će biti održan u sredu, 1. juna od 19 časova na YouTube platformi.
Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na link-u.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog upitnika je isključivo odgovornost Startita i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.

Ina Blagojevic

Objavio/la članak.

četvrtak, 26. Maj, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ