Prošle godine započeli smo ciklus preduzetničkih priča kroz koje predstavljamo preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. I ove godine oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na ovom događaju, 26. januara u 19 časova, pridružiće nam se Tamara Papić, CEO, brend lider, suosnivačica startapa Baby FM i brend ambasador kompanije Brainwave Science.

Tamara će govoriti o važnosti multidisciplinarnosti, najpre kod timova a potom i kod pojedinaca, i osvrnuće se na svoje bogato lično iskustvo iz različitih oblasti, od naučnoistraživačkog rada na polju senzornih tehnologija, preko rada u medijima, sve do angažovanja na razvoju karijera i startap ekosistema, i na koje načine je to iskustvo uticalo na njen karijerni put i dovelo do toga da postane suosnivačica domaćeg healthtech startapa BabyFM.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O preduzetnici

Tamara Papić je preduzetnica i istraživačica sa višegodišnjim iskustvom u korporativnom sektoru, preduzetništvu, naučnoistraživačkom radu, nevladinom sektoru, i još mnogo toga. Više od osam godina bila je glavni urednik TV serijala „Zlatna ideja“ i „Moj heroj“ koji promovišu inovacije, startap ekosisteme i preduzetništvo na Radio-Televiziji Srbije. Paralelno je uključena u projekte istraživanja tržišta i transformacije poslovanja uz podršku Brainwave Science Inc, Frontech Solutions Inc. i SWISS IPG Partners Group. Doktor je senzorskih tehnologija na Međunarodnoj postdiplomskoj školi Jožef Stefan u Ljubljani, i stipendista AD Futura fonda Republike Slovenije.

Prijava

Događaj će biti održan u sredu, 26. januara od 19 časova na YouTube platformi. Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog upitnika je isključivo odgovornost Startita i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.