Prošle godine započeli smo ciklus preduzetničkih priča kroz koje predstavljamo preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. I ove godine oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na ovom događaju, 9. februara u 19 časova, pridružiće nam se Nikola Mijailović, CEO i osnivač startapa Joberty.

Nikola će se osvrnuti na svoju karijeru pre osnvanja Jobertyja, govoriće o tome kako je došao na ideju za svoj preduzetnički poduhvat, kao i o tome kako je tekao proces osmišljavanja konkurentnog proizvoda koji je postigao veliki tržišni uspeh. Biće reči i o trenutnom stanju na domaćem IT tržištu, o strategiji i planovima platforme Joberty, o prikupljenim investicijama, pripremama za izlazak na nova tržišta, o važnosti transparentnosti za domaću industriju, i mnogo toga drugog.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O preduzetniku

Nikola Mijailović je preduzetnik sa višegodišnjim iskustvom u domaćoj IT industriji. Bio je jedan od suosnivača HR kompanije Workforce i studentske zadruge S servis. Nakon akviziranja kompanije od strane Heads Adriatic, jedno vreme obavljao je funkciju generalnog direktora Mjob Serbia. 2019. godine osniva Joberty, gde je i danas generalni direktor. Kroz nekoliko godina, Joberty se razvio u regionalnu platformu koja uspešno posluje u Srbiji i Hrvatskoj, sa planovima širenja na bugarsko i rumunsko tržište.

Prijava

Događaj će biti održan u sredu, 9. februara od 19 časova na YouTube platformi. Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.

 

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog upitnika je isključivo odgovornost Startita i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.