Preduzetničke priče — Nikola i Teon: „Kako nam je holistički pristup pomogao u rešavanju problema automatizacije i standardizacije biznis procesa”

Događaj će se održati u sredu 17. novembra u 18 časova na YouTube platformi.

Ana Trifković
15/11/2021

Ove godine započinjemo niz preduzetničkih priča kroz koje ćemo predstaviti preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na ovom događaju, 17. novembra u 18 časova, pridružiće nam se Nikola Cvetković i Teon Stamenović, suosnivači startapa DocsCube.

DocsCube resava probleme automatizacije i standardizacije biznis procesa, što obuhvata workflow automation, Contract Life Cycle Management i Document Management System.

Na ovom događaju imaćemo prilike da čujemo više o proizvodu i razvojnom putu startapa DocsCube, a suosnivači Nikola i Teon pružiće i korisne uvide u holistički pristup rada u poslovanju. Osim toga, pružiće korisne savete svim trenutnim i budućim preduzetnicima, koji imaju želju da pokrenu svoj startap u Srbiji.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O predavačima

Nikola i Teon imaju višegodišnje iskustvo u oblasti softverskog inženjerstva i vođenju razvojnih timova i do sada su uspešno pokrenuli niz preduzetničkih projekata u oblastima saas proizvoda i outsourcing-a. Obzirom na to da se znaju još iz školskih dana, zajednički rad na različitim projektima doveo ih je i do osnivanja DocsCube-a. 

Prijava

Događaj će biti održan u sredu, 17. novembra u 18 časova preko YouTube platforme. Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.

 

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog upitnika je isključivo odgovornost Startita i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.

Ana Trifković

Objavio/la članak.

ponedeljak, 15. Novembar, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije