Preduzetničke priče: Collabwriting — "Kako smo kroz content marketing izgradili jedan startap, a zatim pokrenuli drugi."

Događaj možete ispratiti u ponedeljak, 11. jula od 19 časova na YouTube-u.

Ina Blagojevic
04/07/2022

Nastavljamo niz preduzetničkih priča kroz koje ćemo predstaviti preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na ovom događaju, 11. jula u 19 časova, pridružiće nam se: Ivan Ralić i Sandra Iđoški iz Collabwriting-a.

U novom izdanju Preduzetničkih priča, Ivan Ralić i Sandra Iđoški, osnivači startapa Collabwriting, podeliće svoju priču o tome kako su se upoznali razvijajući prethodni startap, Teodesk, koji je Ivan pokrenuo, i kako ih je zajednički rad usmerio da naredni startap pokrenu kao suosnivači. Ključnu ulogu u oba startapa imao je content marketing koji im je doneo vidljivost i rast, ali i pomogao da identifikuju probleme koji postoje u domenu kreiranja sadržaja i inspirisao ih da pokrenu Collabwriting sa željom da odgovore na ove probleme. 

Čućete i kako su se njihova prethodna karijerna iskustva poklopila za pokretanje novog startapa, koji je za Ivana peti preduzetnički poduhvat.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

Prijava

Događaj će biti održan u ponedeljak, 11. jula od 19 časova na YouTube platformi.
Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na link-u.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog upitnika je isključivo odgovornost Startita i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.

Ina Blagojevic

Objavio/la članak.

ponedeljak, 4. Jul, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije