Preduzetničke priče: Biznis u videografiji — besplatno predavanje u SC Kragujevac

Predavanje će biti održano 2. decembra u 17 časova

Tanja Marin
27/11/2021

U sklopu projekta „Mreža inovacija Srbije — Startit Centar Kragujevac” ove jeseni nastavljamo serijal predavanja namenjenih razvoju inovacija i preduzetništva. Sledeći događaj će biti održan 2. decembra u 17 časova u Startit Centru Kragujevac, uz poštovanje svih epidemioloških mera. Svoje preduzetničko iskustvo sa posetiocima će podeliti Marjan Stojanović, osnivač firme Marijan Art.

Marjan Stojanović će održati predavanje na temu „Biznis u videografiji” tokom kojeg će fokus biti na stvarima koje su potrebne za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i tome koja su znanja za tako nešto potrebna. Marjan će se osvrnuti i na činjenicu da za pokretanje posla u sferi video produkcije nije potreban zavidan kapital, a učesnicima će pomoći da saznaju kako da započnu sopstveni biznis, kako da pronađu posao, kao i kako da napreduju u ovom kreativnom i zanimljivom poslu.

Ovaj događaj se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj u saradnji sa Gradom Kragujevcom.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno svima onima koji razmišljaju o tome da zakorače u preduzetništvo i  započnu sopstveni posao, ali i trenutno nezaposlenima, studentima, učenicima srednjih škola, kako bi saznali više o pokretanju biznisa i kakve mogućnosti to donosi. Takođe, predavanje je namenjeno i onima koji su već pokrenuli svoj startap, malo ili srednje preduzeće, kako bi saznali na koji način mogu da unaprede svoje poslovanje na osnovu iskustva drugih. 

O predavaču

Marjan Stojanović je video i audio montažer i graphic motion dizajner. Vlasnik je firme Marijan ART  i aktivno se bavi video produkcijom pet godina. Radio je sa lokalnim i regionalnim klijentima, kao i sa klijentima iz Izraela, Španije, Amerike, Engleske na velikim projektima. Neki od njegovih značajnijih klijenata su bili: Rho Technologies, 99designs, SoccerNews.com, VPN Mentor.

Prijava

Predavanje će biti održano u četvrtak, 2. decembra, sa početkom u 17 časova u prostorijama Startit Centra Kragujevac (prostor JP „Urbanizam”, Kralja Petra I 23). Kako je zbog trenutne epidemiološke situacije broj mesta na događaju ograničen, prijava putem ove forme je obavezna.

Tanja Marin

Objavio/la članak.

subota, 27. Novembar, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije