Nastavljamo niz preduzetničkih priča kroz koje ćemo predstaviti preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. 

Na ovom događaju, 26. aprila u 19 časova, pridružiće nam se Zoran Dobrosavljević i Mikica Ivošević, CEO i CTO startapa Abstract. 

Zoran i Mikica će podeliti priču o svojoj pasiji za bavljenjem sajber bezbednošću i kako se iz te pasije izrodio njihov tehnološki proizvod koji pomaže kompanijama da posluju mnogo bezbednije. Čućemo i nešto više o tome zbog čega firme i startapi itekako jesu na meti hakera i sajber napada čak i ako toga nisu svesni i zašto je sajber bezbednost danas važnija tema nego ikad.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

Prijava

Događaj će biti održan u utorak, 26. aprila od 19 časova na YouTube platformi. Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog upitnika je isključivo odgovornost Startita i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.