U četvrtak, 23. maja u 16 časova, u Startit Centru Zrenjanin održaće se predavanje na kom će Nikola Vučićević ispričati svoja iskustva u pokretanju startapa, kao i o usponima i padovima.

Nikola je već duže od 10 godina u preduzetničkim vodama. Tokom predavanja pričaće nam o svom prvom preduzetničkom koraku u Elektrotehničkoj školi ‚‚Nikola Tesla” pa do osnivanja sadašnje kompanije sa preko 10 stalno zaposlenih.

Pre samog pokretanja kompanije 365ADS, Nikola se pretežno bavio organizacijom venčanja i u tome ostvario značajne rezultate: uspešno je organizovao preko 500 venčanja, a nakon toga i sam razvio startap Brides2bride.

Nakon bavljenja ovim biznisom, Nikola odlučuje da se posveti razvoju kabina za fotografisanje i VR tehnologijama, čime se i danas bavi. Ideju za razvoj ovog proizvoda dobio je tokom samog organizovanja venčanja, a ubrzo nakon testiranja ideje privukao je veliki broj korisnika. To je ujedno bila i odlična podloga za dobijanje dodatnih izvora finansiranja poput 80.000 evra donacije od strane Fonda za inovacionu delatnost.

Nikola je do sada sarađivao sa više od 500 uspešnih klijenata, poput Telekoma, Telenora, VIP-a, PMI, Heinekena i drugih.

Predavanje je namenjeno srednjoškolcima i studentima, ali i svima onima koji su zainteresovani.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin u četvrtak 23. maja, u 16 časova (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Broj polaznika je ograničen, zato svoj dolazak zainteresovani mogu potvrditi putem online prijave preko ovog linka.