Preduzetnička priča Miloša Milića osnivača sajta Farmia — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Farmia je prvi online sajt u Srbiji koji se bavi prodajom stoke.
Meetup je zakazan za četvrtak, 21. novembar, u 18 i 30 časova.

milicamilojkov - 13. , 2019.

U četvrtak, 21. novembra, u 18 i 30  časova, u Startit Centru Zrenjanin biće održano predavanje na kom će Miloš Milić ispričati svoju priču kako je od života na selu uspeo da podigne svoju prvi startap i dođe do investicije od 200.000 evra.

Miloš Milić je pre 6 godina osnovao firmu Farmia, i do sada je dostigao impresivne rezultate — platformu koristi preko 80.000 ljudi svakog meseca i ima više od 13.500 transakcija, a kao obećavajuć projekat je vremenom prikupila preko 200.000 evra od investitora iz inostranstva.

Na ovom predavanju Miloš će pričati o svom preduzetničkom putu: kako je od života na selu, preko samostalnog učenja programiranja i rada u stranim kompanijama, zatim, učešća na Startap Akademiji došao do preduzetničke ideje i osnivanja Farmije, prvog startapa koji se bavi online trgovinom stoke u Srbiji.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svim poljoprivrednicima, studentima, srednjoškolcima kao i osobama zainteresovanim da pokrenu svoj biznis i motivišu sebe.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin u četvrtak, 21. novembra, u 18 i 30 časova (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Broj polaznika je ograničen, zato svoj dolazak zainteresovani mogu potvrditi putem online prijave preko ovog linka.