Predstavnici Facebooka i Twittera na IT konferenciji u Beogradu – prijave otvorene

Na IT konferenciji imaćete priliku da čujete frontend developera Facebooka, direktora Twitter univerziteta i pokretača Startita

IT konferencija u organizaciji IT konekta održaće se 23. i 24. maja u Crowne Plazi Beograd. Među mnogobrojnim predavačima biće prisutni i Horia Dragomir, frontend developer na Facebooku, kao i Marko Gargenta, direktor Twitter univerziteta.

Horia će govoriti o react programiranju u okviru svoje prezentacije React all the way, dok će Marko biti fokusiran na temu izgradnje android aplikacija. Osim njih, govoriće i predstavnici IBMa, Microsofta, Vasta, a biće obuhvaćene i teme kao što su razvoj aplikacija za virtuelnu stvarnost, čućete savete kako za 44 sata do 250.000$ i novog proizvoda i dr.

Drugog dana konferencije, o tome zašto treba izaći iz pećine i biti aktivan u IT zajednici govoriće naš startitovac Vukašin Stojkov.

O cenama ulaznica i načinu prijave, možete se informisati ovde.

 

 

 

 

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Mladenović

Unesite termine za pretragu