Predstavljanje Programa ranog razvoja i Programa sufinansiranja inovacija u Startit Centru Vršac

Tim Fonda detaljno će predstaviti ova dva programa u ponedeljak, 3. juna, u 11 časova.

U Vršcu će u ponedeljak, 3. juna, od 11 časova biti održana zvanična prezentacija dva programa podrške inovacijama malih i srednjih preduzeća.

Od 28. marta tim Fonda za inovativnu delatnost ponovo je otvorio javni poziv za programe podrške inovacijama malih i srednjih preduzeća — Program ranog razvoja i Program sufinansiranja inovacija.

Program ranog razvoja namenjen je mikro i malim preduzećima, koja ne posluju duže od tri godine, a koja razvijaju tehnološku inovaciju za kojom postoji potreba na tržištu. Inovativni projekti preduzeća se sufinansiraju u iznosu od 80.000 evra.

Program sufinansiranja inovacija namenjen je mikro, malim i srednjim preduzećima kojima su potrebna značajna finansijska sredstva za realizaciju razvojnog ciklusa tehnoloških inovacija i pokrivanje visokih troškova za prenos istraživanja u komercijalno održiv proizvod. Inovativni projekti preduzeća se sufinansiraju u iznosu od 300.000 evra.

U 2019. godini opredeljeno je 4,1 milion evra za ova dva programa iz IPA projekta ‚‚Razvoj novih proizvoda i usluga kroz komercijalizaciju istraživanja u malim i srednjim preduzećima”.

Javni poziv je otvoren do 1. jula 2019. godine.

Prijave

Tim Fonda će detaljno predstaviti ova dva programa u Startit Centru Vršac u ponedeljak, 3. juna, u 11 časova (Centar Millennium, službeni ulaz). Ulaz je besplatan, ali je broj polaznika ograničen, pa je neophodna prijava putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

David Srbu

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu