Predstavljanje Programa ranog razvoja i Programa sufinansiranja inovacija u Startit Centru Subotica

Tim Fonda detaljno će predstaviti ova dva programa u utorak, 14. maja u 12 časova.

U Subotici će u utorak, 14. maja od 12 časova biti održana zvanična prezentacija dva programa podrške inovacijama malih i srednjih preduzeća.

Od 28. marta tim Fonda za inovativnu delatnost ponovo je otvorio javni poziv za programe podrške inovacijama malih i srednjih preduzeća — Program ranog razvoja i Program sufinansiranja inovacija.

Program ranog razvoja namenjen je mikro i malim preduzećima, koja ne posluju duže od tri godine, a koja razvijaju tehnološku inovaciju za kojom postoji potreba na tržištu. Inovativni projekti preduzeća se sufinansiraju u iznosu od 80.000 evra.

Program sufinansiranja inovacija namenjen je mikro, malim i srednjim preduzećima kojima su potrebna značajna finansijska sredstva za realizaciju razvojnog ciklusa tehnoloških inovacija i pokrivanje visokih troškova za prenos istraživanja u komercijalno održiv proizvod. Inovativni projekti preduzeća se sufinansiraju u iznosu od 300.000 evra.

U 2019. godini opredeljeno je 4,1 milion evra za ova dva programa iz IPA projekta ‚‚Razvoj novih proizvoda i usluga kroz komercijalizaciju istraživanja u malim i srednjim preduzećima”.

Javni poziv je otvoren do 1. jula 2019. godine.

Prijave

Tim Fonda će detaljno predstaviti ova dva programa u Startit Centru Subotica u utorak, 14. maja u 12 časova (Korzo 1, drugi sprat). Ulaz je besplatan ali je broj polaznika ograničen, pa je neophodna prijava putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu