Predstavljamo: Startit Meetup #1 uz Newscurve i Taksiko

Startit smo pokrenuli pre više od tri meseca sa željom da pomognemo razvoj domaće startap zajednice objavljujući informativne, edukativne i druge korisne sadržaje vezane za tehnološko preduzetništvo. VAŽNO: usled velikog interesovanja dogadjaj se premešta u KC Grad, pogledajte ispod za više detalja. Dosadašnje reakcije zajednice su veoma pozitivne ali, naravno, imamo još mnogo posla i

Vukašin Stojkov
13/07/2012

Startit smo pokrenuli pre više od tri meseca sa željom da pomognemo razvoj domaće startap zajednice objavljujući informativne, edukativne i druge korisne sadržaje vezane za tehnološko preduzetništvo.

VAŽNO: usled velikog interesovanja dogadjaj se premešta u KC Grad, pogledajte ispod za više detalja.

Dosadašnje reakcije zajednice su veoma pozitivne ali, naravno, imamo još mnogo posla i planova koje želimo da ostvarimo. Jedan od ovih planova je i serija mini-dogadjaja koja će redovno okupljati sve zainteresovane za preduzetništvo i tehnologiju.

Startit Meetup dogadjaji će pružiti učesnicima priliku za netvorking sa ljudima sa sličnim interesovanjima i sticanje novih znanja uz pomoć kojih mogu sami unaprediti svoje proizvode i ideje. Okvirni cilj da vam svakog meseca predstavimo nešto novo i interesantno, za početak u Beogradu.

Prvo dešavanje iz ove serije će se održati u četvrtak 19. jula od 18h u prostorijama SEE ICT-a u Gospodar Jovanovoj 33. PROMENA: usled tri puta većeg od očekivanog interesovanja dogadjaj se pomera u KC Grad.

Fokus premijernog dešavanja će biti tehnološki i moći ćete da saznate kako je napravljen Newscurve, startap koji su ne tako davno osnivači prodali italijanskoj Neodati, kao i nešto više o tehnologiji iza Taksika, servisa koji je od nedavno pušten u rad na ulicama Beograda.

Budući da je prostor ograničen molimo sve zainteresovane da se prijave koristeći formu ispod, kao i da dodju ranije kako bi obezbedili stolicu. Sam prostor je klimatizovan a učesnicima će biti obezbedjeno dostupno (usled promene lokacije) osveženje. Vidimo se!

Forma za prijavljivanje je zatvorena.

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

petak, 13. Jul, 2012.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Vukašin Stojkov

ponedeljak, 3. Septembar, 2012.

Biće, uskoro će biti novih najava. Hvala ti na interesovanju

Dalibor

ponedeljak, 3. Septembar, 2012.

Da li je planiran još neki dogadjaj do kraja godine ?

Vukašin Stojkov

ponedeljak, 16. Jul, 2012.

Ćao Miloše, svi prijavljeni će dobiti mejl sa podsećanjem za održavanje dogadjaja. Medjutim, prijava (i taj mejl) nisu karta za sam dogadjaj - ulaz će biti slobodan i moći će da udju svi dok god ima mesta, na 'ko prvi devojci' principu.

Miloš

nedelja, 15. Jul, 2012.

Zanima me da li će biti dostavljen neki e-mail za ovaj događaj ili znači ako sam popunio gore navedenu formu da prisustvujem istom. Unapred hvala.