Prednovogodišnji Laravel Serbia meetup u beogradskom Startit Centru

Meetup će biti održan u sredu, 25. decembra, u 18 časova.

Sedamnaesto izdanje Laravel Serbia meetup-a donosi tri predavanja.

Kroz prvo predavanje pod imenom „Design Pattern-i u praksi”, Nemanja Marić će pokazati nekoliko primera šablona i na koji način oni olakšavaju posao.

Mikica Ivošević će zatim govoriti o realnim primerima sigurnosnih propusta koji su česti pri razvoju web aplikacija, a sve u cilju prevazilaženja takvih problema.

I za kraj, Branko Ćurčić će posetiocima približiti Unixov tekst editor, Vim, kroz predavanje „Uđite u svet Vim-a” (engl. „Entering the world of vim”)

Prijava

Meetup će biti održan u sredu, 25. decembra, sa početkom od 18 časova u Startit Centru Beograd (Savska 5). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Uroš Nedeljković

Unesite termine za pretragu