Prediktivnom analizom protiv prevare — Poslednji Data science meetup u 2016-oj

Na poslednjem ovogodišnjem Data Science događaju saznajte o tehnologijama koje koristi Deutsche Telekom za veću bezbednost u poslovanju.

Pojavom novih poslovnih rizika i sve složenijih kriminalnih aktivnosti, tradicionalni alati i metode za osiguranje dobiti u poslovanju više nisu dovoljni.

Deutsche Telekom koristi prediktivnu analitiku u svakodnevnom poslovanju. Prediktivna analitika obuhvata različite statističke tehnike za prediktivno modelovanje, mašinsko učenje i data mining; a bavi se analiziranjem trenutnih i prošlih podataka, kako bi predvideli buduće i nepoznate događaje.

Od predstavnika Deutsche Telekoma, saznaćemo kako vodeći telco operater koristi ove alate kako bi uvek bio “korak ispred” u zaštiti svojih korisnika i sopstvene dobiti i pored sve komplikovanijih uslova cyber-poslovanja.

Na meetupu govori stručnjak iz ove oblasti — direktor Odeljenja za upravljanje kreditnim rizikom u Deutsche Telekomu, Esad Mumdžić.

Esad Mumdžić je magistrirao elektrotehniku na Univerzitetu u Novom Sadu, a najveći deo svoje profesionalne karijere proveo je u sektoru upravljanja kreditnim rizikom i naplate potraživanja širom Evrope.

Pre trenutne pozicije, dugi niz godina je radio u, trećem po veličini, nemačkom kreditnom birou, Accumio. Tamo je radio na poziciji rukovodioca sektora za kreiranje proizvoda za procenu kreditne sposobnosti i poslovni razvoj.

Pre toga je proveo tri godine u kompaniji Intrum Justitia, jednom od najvećih inkaso biroa na svetu.

Moderator je Srđan Mlađenović, menadžer razvoja za Analitiku u Comtrade System Integration.

Prijave

Ako vas zanima kako podaci mogu da ukažu na štetne ili sumnjive aktivnosti, kako ih analizirati i kako izgraditi snažniji odbrambeni sistem po meri svetskog preduzeća, pridružite nam se na decembarskom data science meetupu.

Događaj se održava u beogradskom Startit Centru, 27. decembra 2016. godine od 18 sati. Možete se prijaviti na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Dimitrije Milenković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu