U okviru projekta „Za inovativne mlade Srbije” biće održano predavanje kao uvod u trodnevne radionice o preduzetništvu.

U prvom delu događaja biće održano predavanje Stefanije Lukić o njenom preduzetničkom putu i izazovima sa kojima se susretala, kao i načinima na koje je te iste izazove prevazilazila sa svojim timom. Osim toga Stefanija će sa publikom podeliti i nekoliko praktičnih saveta za one koji žele da se bave preduzetništvom.

Po završetku ovog predavanja biće predstavljen projekat „Škola uspeha” i aktivnosti koje se sprovode u okviru projekta.

Događaj je namenjen preduzetnicima i svima koji su zainteresovani za preduzetništvo.

Predavač

Stefanija Lukić je suosnivač i direktor edukativne platforme Shtreber.com, na kojoj uči svako treće dete uzrasta od 5. do 8. razreda osnovne škole.

Shtreber je mesto na internetu gde učenici putem računara ili mobilnih uređaja nalaze transformisane školske lekcije od kojih je napravljena igra znanja u kojoj se deca takmiče svojim znanjem, a najbolji osvajaju nagrade.

Stefanija je svoju karijeru gradila kroz edukativne televizijske sadržaje kao novinar, scenarista, urednik i producent. Veliki uspeh postigla je sa edukativnom dečijom emisijom „Volim prirodu” emitovanom na kanalu Prve TV. Zbog velike želje da nastavi da kroz zanimljive formate kreira sadržaj za decu posle brojnih televizijskih formata za nacionalne i regionalne TV frekvencije odlučila je da okupi tim prijatelja i stručnjaka i napravi pionirski projekat Shtreber, koji ima ulogu da bude dopunsko učilo za svu decu u Srbiji.

Prijave

Događaj će biti održan u ponedeljak, 25. novembra, sa početkom u 18 časova u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo događaju je besplatno, ali su prijave obavezne putem sledećeg linka.


Predavanje i radionice su organizovani u okviru projekta „Za inovativne mlade Srbije” koji je podržan od strane Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.