U petak, 28. februara, sa početkom u 18 časova će u Startit Centru Zrenjanin biti održano predavanje na temu prava intelektualne svojine. Prisutni će imati priliku da čuju šta je to intelektualna svojina, kao i da saznaju kako da zaštite svoje znanje, ideje, patente, kao i svoje žigove.

Posedovanje intelektualne svojine značajno povećava vrednost svakog biznisa. Šta je zapravo intelektualna svojina? Kakav je njen sistem u Srbiji? Kako se stvara i štiti? Kako da se zaštitite prava pojedinca ili prava kompanija? Kako intelektualna svojina reaguje u dodiru sa sajber prostorom i koje su nove tendencije u svetu u ovoj oblasti? Ovo su samo neka od pitanja na koja će posetioci moći da dobiju odgovore tokom meetup-a.

Kome je namenjen događaj?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da pokrenu svoj biznis, imaju firmu koja posluje ili ima deo koji posluje online, kao i svima koji žele da čuju i nauče nešto novo.

O predavaču

Denis Tul je stručnjak u oblasti prava intelektualne svojine, a bavi se i IT pravom, internet pravom i zaštitom podataka o ličnosti. Pokrenuo je LawIT 2019. godine, nakon čega je objavio više naučnih radova u oblasti intelektualne svojine. Dodatne obuke u ovoj oblasti prava je završavao u Drezdenu u Nemačkoj i u Bakuu u Azerbejdžanu.

Prijava

Predavanje je zakazano za petak, 28. februar, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne popunjavanjem sledeće forme.