Pravila za efikasnije učenje — meetup u šabačkom Startit Centru

Cilj ovog predavanja je da omogući osobi da za što kraće vreme shvati i usvoji što više znanja, bez obzira na vrstu materijala koji treba naučiti.

Una Gemović - 8. Novembar, 2019.

U vremenu kada je stalno usavršavanje u skoro svakom poslu nužnost, vrlo je korisno naučiti tehnike za lakše i brže usvajanje znanja. Upravo o ovoj temi će biti reči na meetupu koji će biti održan u sredu, 13. novembra, u 18 časova u Startit Centru Šabac.

Ovo predavanje je istovremeno i uvod u besplatan konverzacijski kurs engleskog jezika planiran za novembar u Startit Centru Šabac. Cilj ovog predavanja je da omogući osobi da za što kraće vreme shvati i usvoji što više znanja, bez obzira na vrstu materijala koji treba naučiti. Dosta ljudi čak odbija i da pokuša da nauči nešto novo iz straha da neće moći da posveti dovoljno vremena tome. Dešava se i to da se lako odustaje, a dotadašnji uložen trud propada.

Upravo iz navedenih razloga, predavač Miša Živanović, profesor engleskog sa znatnim iskustvom u radu i predavanju, želi da podeli sa svima koji su zainteresovani trikove za jednostavnije učenje i savladavanje stranog jezika. Usvajanje ovih metoda pomoći će da se ne gubi motivacija i da se izbegne osećaj gubljenja vremena. Predavanje će za fokus imati tehnike koje se odnose na nekoliko jednostavnih izmena u svakodnevnom životu. Drugi ili treći strani jezik? Naravno. Nije neophodno biti genije niti imati natprosečan koeficijent inteligencije (iako to dosta pomaze), dovoljno je pristupiti problemu na pravi način.

O predavaču

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prijave

Događaj je zakazan za sredu, 13. novembar, sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa). Prisustvo na predavanju je besplatno, ali su prijave obavezne putem ove forme.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa