Pravila za efikasnije učenje — meetup u šabačkom Startit Centru

Cilj ovog predavanja je da omogući osobi da za što kraće vreme shvati i usvoji što više znanja, bez obzira na vrstu materijala koji treba da nauči.

U vremenu kada je stalno usavršavanje u skoro svakom poslu nužnost, vrlo je korisno naučiti tehnike za lakše i brže usvajanje znanja. Upravo o ovoj temi moći ćete da se detaljnije informišete na meetupu koji će biti održan u utorak, 17. septembra, u 18 časova u Startit Centru Šabac.

Cilj ovog predavanja je da omogući osobi da za što kraće vreme shvati i usvoji što više znanja, bez obzira na vrstu materijala koji treba naučiti. Dosta ljudi čak odbija i da pokuša da nauči nešto novo iz straha da neće moći da posveti dovoljno vremena tome. Dešava se i to da se lako odustaje, a dotadašnji uložen trud propada.

Upravo iz navedenih razloga, predavač Miša Živanović, profesor engleskog sa znatnim iskustvom u radu i predavanju, želi da podeli sa svima koji su zainteresovani trikove za jednostavnije učenje. Usvajanje ovih metoda pomoći će da se ne gubi motivacija i da se izbegne osećaj gubljenja vremena. Predavanje će za fokus imati tehnike koje se odnose na nekoliko jednostavnih izmena u svakodnevnom životu. Drugi ili treći strani jezik? Naravno. Programiranje? Svakako. Hortikultura? Apsolutno. Nije neophodno biti genije niti imati natprosečan koeficijent inteligencije (iako to dosta pomaze), dovoljno je pristupiti problemu na pravi način.

O predavaču

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prijave

Događaj je zakazan za utorak, 17. septembar sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa). Prisustvo na predavanju je besplatno, ali su prijave obavezne putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Una Gemović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu