Pratite VetCloud i druge Eleven startape danas na Demo Danu online

Sofijski accelerator Eleven, već poznat čitaocima Startita, će danas imati svoj Demo Dan. Ukupno dvanaest startapa (pet iz prve kohorte i sedam iz druge) će pred investitorima predstavljati svoje proizvode na kojima su radili tokom prethodnih 3-6 meseci. Demo danu će prisustvovati i Džon Bredford, direktor TechStars-a, a takođe i ko-osnivač, partner i glavni mentor Eleven akceleratora koji

Ivan Rašić
23/04/2013

Sofijski accelerator Eleven, već poznat čitaocima Startita, će danas imati svoj Demo Dan.

Ukupno dvanaest startapa (pet iz prve kohorte i sedam iz druge) će pred investitorima predstavljati svoje proizvode na kojima su radili tokom prethodnih 3-6 meseci.

Demo danu će prisustvovati i Džon Bredford, direktor TechStars-a, a takođe i ko-osnivač, partner i glavni mentor Eleven akceleratora koji ima mogućnost da pojedine timove pozove u TechStars London.

Eleven će posle Demo dana odlučiti koji će startapi dobiti follow-up investiciju u visini od 25,000 do 175,000 evra.

Demo dan će trajati danas od 16 do 19 časova (srpska vremenska zona), a događaj ćete moći da pratite uživo preko live stream-a ovde.

Ivan Rašić

Objavio/la članak.

utorak, 23. April, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Stefan

utorak, 23. April, 2013.

Malo kasnio zvuk na pocetku ali je to popravljeno, VetCloud bio super mada malo kratka prezentacija, odlicne ideje, odlican coding, fenomenalan dizajn, ovako se pravi startup!