Praktična primena QA-a i UX-a — meetup u beogradskom Startit Centru

Događaj je zakazan za 27. april od 18 časova.

Danica Kovač - 17. April, 2018.

Prisutni će tokom ovog događaja imati priliku da čuju više o korišćenju QA u računarskoj grafici, ali i UX alatima i njihovoj primeni u multinacionalnim kompanijama.

U okviru prve teme, Ratko Ćaćić, senior QA grafički inženjer u Smith Micro Software-u govoriće o upotrebi QA u računarskoj grafici. Na samom početku, otkriće više o pojmu računarske grafike i 3D-a, nakon čega će na praktičnom primeru pokazati kako se u tom smislu procenjuje kvalitet grafičkih proizvoda, koji su to procesi i načini testiranja, kao i nužni delovi kontrole kvaliteta u kontekstu dokumentacije, pisanja i održavanja test planova.

U drugom delu predavanja, Marko Rosić, dizajner interakcije, će nas uvesti u svet user experience-a u svakodnevnom radu u multinacionalnim kompanijama i kroz saradnju sa velikim klijentima. Podeliće praktične primere iz konkretnih projekata.

Na kraju večeri, u delu namenjenom za pitanja, pristuni će imati priliku da razgovaraju sa predavačima i postave pitanja koja ih interesuju.

Prijave

Meetup će se održati u petak, 27. aprila od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Događaj je besplatan, a svoje prisustvo treba da prijavite preko sledeće forme.