Poziv za preduzetnice za učestovanje u Globalnom preduzetničkom samitu u Maroku

Peti Globalni preduzetnički samit (Global Entrepreneurship Summit) koji se održava u Maroku okupiće preko 3 000 lidera i predstavnika vlada i biznisa, a prvi dan biće posvećen isključivo ženskom reduzetništva, 19. novembra u Marakešu. Ovaj dan sastojaće se od pičing sesija, preko panela i značajnih prilika za umrežavanje. Pričaće se o uspesima preduzetnica širom sveta, ali i

Ivan Kovačević
04/11/2014

Peti Globalni preduzetnički samit (Global Entrepreneurship Summit) koji se održava u Maroku okupiće preko 3 000 lidera i predstavnika vlada i biznisa, a prvi dan biće posvećen isključivo ženskom reduzetništva, 19. novembra u Marakešu.

Ovaj dan sastojaće se od pičing sesija, preko panela i značajnih prilika za umrežavanje. Pričaće se o uspesima preduzetnica širom sveta, ali i izazovima kako u vođenju posla, tako i u obezbeđivanju finansija. Preduzetnice će moći i da se prijave da predstave svoj biznis na dva načina:

Prisustvo je besplatno ukoliko se registrujete uz pomoć koda WED2014.

Na ovom linku možete pogledati detaljnije, kako program celog samita, tako dana posvećenog preduzetnicama.

Preduzetnice koje žele da učestvuju u celokupnom samitu, moraće na licu mesta da doplate 100$ za učešće u druga dva dana, 20-21. nonvembar.

Ivan Kovačević

Objavio/la članak.

utorak, 4. Novembar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije