Poziv za preduzetnice za učestovanje u Globalnom preduzetničkom samitu u Maroku

Peti Globalni preduzetnički samit (Global Entrepreneurship Summit) koji se održava u Maroku okupiće preko 3 000 lidera i predstavnika vlada i biznisa, a prvi dan biće posvećen isključivo ženskom reduzetništva, 19. novembra u Marakešu.

Ovaj dan sastojaće se od pičing sesija, preko panela i značajnih prilika za umrežavanje. Pričaće se o uspesima preduzetnica širom sveta, ali i izazovima kako u vođenju posla, tako i u obezbeđivanju finansija. Preduzetnice će moći i da se prijave da predstave svoj biznis na dva načina:

  • B2B Showcase na kome će se preduzetnice vođeno spajati sa velikim multinacionalnim kompanijama i finansijskim institucijama.
  • Pičing sesije (3 minuta pič i 10 minuta fidbek), a pobednice ulaze u finalno takmičenje, na kome mogu dobiti nagrade.

Prisustvo je besplatno ukoliko se registrujete uz pomoć koda WED2014.

Na ovom linku možete pogledati detaljnije, kako program celog samita, tako dana posvećenog preduzetnicama.

Preduzetnice koje žele da učestvuju u celokupnom samitu, moraće na licu mesta da doplate 100$ za učešće u druga dva dana, 20-21. nonvembar.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Ivan Kovačević

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu