PowerUp! takmičenje za startape ovog aprila i u Srbiji — za najbolje plasman na evropsko i prilika za €20.000

Prijave su otvorene do 15. aprila. Lokalni događaj se sadrži iz radionica u beogradskom Startit Centru (25. i 26. april) i takmičenja u Dorćol Platzu (petak, 27. april).

Strahinja Krstić - 13. Mart, 2018.

Četvrtu godinu zaredom održava se PowerUp! by InnoEnergy, takmičenje za startape cleantech sektora iz centralne i istočne Evrope. Prvi put u Srbiji, organizovaće se lokalno izdanje takmičenja, a pobednički tim prezentovaće u Pragu uz priliku za nagradu od 20 i investiciju od 150 hiljada evra.

Događaj je takođe sjajna prilika lokalnim startapima za poslovni razvoj i kreiranje prisustva na internacionalnom tržištu.

PowerUp! Timeline

Pobednik prošlogodišnjeg Grand finala bio je mađarski startap HeatVentors koji je prezentovao inovativni metod za skladištenje termalne energije kome je potrebno 90% manje prostora i koji štedi od 20 do 40% energije.

Pored samog takmičenja, lokalno i regionalno finale biće obogaćeno obaveznim obukama i radionicama na kojima će startapi imati prilike da zajedno sa iskusnim mentorima poboljšaju svoje biznis modele i prezentacije.

Prijava

Kako biste mogli da učestvujete na radionicama i takmičenju potrebno je da imate prototip proizvoda i tim, kao i da operišete u jednom od navedenih sektora:

Prijave su otvorene do 15. aprila, a formu možete popuniti na ovom linku, na engleskom jeziku.

Nakon zatvaranja prijava bićete obavešteni o selekciji i učestvovanju na srpskom PowerUp! Country Final koji će se održati 25, 26. i 27. aprila u Beogradu.