Povežite se sa regionalnim investicionim fondom LAUNCHub Ventures 4. februara u Beogradu

Predstavnici investicionog fonda Launchub Ventures će se upoznati sa osam domaćih startapa na 1-1 sastancima. Svoj startap možete prijaviti do 26. januara.

Predstavnici regionalnog investicionog fonda iz Sofije, LAUNCHub Ventures, dolaze u posetu Beogradu 4. februara i u saradnji sa Startitom će održati 1 na 1 sastanke sa osam domaćih startapa i networking događaj za sve koji su zainteresovani da se povežu sa njima.

Sastanke će voditi Stanislav Sirakov i Todor Breškov, partneri u LAUNCHubu, a za svoj slot se možete prijaviti najkasnije do 26. januara na sledećem linku nakon čega će biti urađena selekcija i odabrano osam startapa za 1 na 1 upoznavanje. Sastanci će se održati u Startit Centru Beograd u Savskoj 5, a zbog ograničenog broja slotova nakon sastanaka će biti organizovan networking događaj za sve zainteresovane.

Networking događaj počinje u 19:30 u Startit Centru Beograd i otvoren je za sve zainteresovane uz prethodnu prijavu na linku.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Nevenka Rangelov

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu