Povežite se sa poslovnim anđelima iz Silicijumske doline i Evrope na FundraiseITu

Konferencija FundraiseIT koju smo najavili prošlog meseca se polako približava — održava se u petak 19. aprila u prostorijama Privredne Komore Srbije u Beogradu, sa početkom u 11h.

Na ovom događaju koji organizuju Srpska mreža poslovnih anđela i Outsourcing center Serbia ćete biti u prilici da čujete nešto više o tome šta traže VC investitori, i to upravo od VC investitora, i druge korisne panele i predavanja vezane za podizanje investicija za vaš startap.

Nažalost Brad Feld koga smo inicijalno najavili je morao da otkaže fizičko prisustvo u Srbiji ali će prisutnima održati predavanje preko video linka. Uprkos tome na konferenciji će biti prisutan niz interesantnih investitora iz Silicijumske doline i Zapadne Evrope, poput Igora Shoifota, Paula Andreza i Samuli Sirena.

Besplatne karte za najbrže

Karte za konferenciju možete kupiti ovde po ceni od 80€, a za najbrže čitaoce Startita organizatori su odvojili 5 karata → pošaljite mejl sa imenom i prezimenom na office@sban.eu.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Vukašin Stojkov

Unesite termine za pretragu