Povežite se sa poslovnim anđelima iz Silicijumske doline i Evrope na FundraiseITu

Konferencija FundraiseIT koju smo najavili prošlog meseca se polako približava — održava se u petak 19. aprila u prostorijama Privredne Komore Srbije u Beogradu, sa početkom u 11h.

Na ovom događaju koji organizuju Srpska mreža poslovnih anđela i Outsourcing center Serbia ćete biti u prilici da čujete nešto više o tome šta traže VC investitori, i to upravo od VC investitora, i druge korisne panele i predavanja vezane za podizanje investicija za vaš startap.

Nažalost Brad Feld koga smo inicijalno najavili je morao da otkaže fizičko prisustvo u Srbiji ali će prisutnima održati predavanje preko video linka. Uprkos tome na konferenciji će biti prisutan niz interesantnih investitora iz Silicijumske doline i Zapadne Evrope, poput Igora Shoifota, Paula Andreza i Samuli Sirena.

Besplatne karte za najbrže

Karte za konferenciju možete kupiti ovde po ceni od 80€, a za najbrže čitaoce Startita organizatori su odvojili 5 karata → pošaljite mejl sa imenom i prezimenom na office@sban.eu.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Vukašin Stojkov

  • Wednesday, 17. April 2013.

    Jel se i ja racunam? :))))

  • Wednesday, 17. April 2013.

    Ja bih kartu

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu