Postignite vaše ciljeve na jednostavan način — meetup u novosadskom Startit Centru

Meetup je zakazan petak, 20. april u 18 časova.

Nakon radionice na temu „Kako da postignem sve što sam isplanirao?”, nastavlja se serijal predavanja na temu ličnog razvoja sa Mihom Matilevskim, preduzetnikom i coachom iz Slovenije.

Na ovom meetupu Miha će ponuditi odgovor na pitanje kako pravilo postupiti pri postavljanju i ostvarivanju ciljeva, na brz, lak i jednostavan način? Miha se vodi idejom da ostvarivanje ciljeva ne bi trebalo da bude teško, a da uz pomoć pravih tehnika može čak da bude jednostavno i zabavno.

Prijava

Meetup će se održati u petak, 20. aprila od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna i vrši se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Miloš Aleksić

NAPISAO/la članak     16. aprila, 2018.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu