Polkadot Community Day: Uvod u Polkadot blokčejn tehnologiju, 5. juna u Beogradu

Prvi Polkadot Dan u Srbiji biće održan na Fakultetu organizacionih nauka, u ponedeljak, 5. juna 2023. godine, sa početkom u 11h.

Stefan Alidini
01/06/2023

Prvi Polkadot Dan u Srbiji biće održan na Fakultetu organizacionih nauka, u ponedeljak, 5. juna 2023. godine, sa početkom u 11:00 u organizaciji jednog od pionira u oblasti razvoja blokčejna u Srbiji i šire — MVP Workshop.

Kome je namenjen događaj

Događaj predstavlja priliku za sve one koje fasciniraju web3 i blokčejn da se bolje upoznaju sa inovacijama u ovoj oblasti, kao i da se upuste u svet Polkadot ekosistema.

Posetioci će imati priliku da od stručnjaka steknu znanje o najnovijim trendovima u Polkadot blockchain tehnologiji, razumeju njene potencijale i izazove, i saznaju kako ova tehnologija može da transformiše različite industrije.

Program

Na ovom meetupu će izlagati niz stručnjaka iz oblasti blokčejn tehnologije, poput:

i mnogi drugi.

Teme koje će biti pokrivene tiču se Polkadot planova razvoja za 2023. godinu, uvod u razvoj na Substrate tehnologiji, kao i kreiranje i razvoj community na Polkadot. Poseban deo će biti vezan i za to da li su Parachain-ovi budućnost Appchainova i na koji način Polkadot ekosistem može biti iskorišten za razvoj AI tehnologija.

Prijava

Prisustvo konferenciji je besplatno ali je potrebna registracija jer je broj mesta ograničen.

Više informacija o događaju, govornicima, registraciji i temama koje će biti pokrivene, mogu se naći na zvaničnom sajtu.

Stefan Alidini

Objavio/la članak.

četvrtak, 1. Jun, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije