Pokreni DOBAR Biznis! — besplatan jednodnevni trening u novosadskom Startit Centru

Trening će se održati u subotu, 20. aprila od 12 časova.

Jelena Voćkić - 9. April, 2019.

Pokreni DOBAR Biznis! predstavlja jednodnevni trening sastavljen od tri radionice na kom će svi učesnici treninga steći osnovno znanje o ovoj temi i saznati više o Social Impact Award konkursu na koji svi zainteresovani mogu da prijave svoje ideje i ostvare šansu za njenu realizaciju.

Učešće je besplatno i dostupno za sve zainteresovane ali će samo mladi od 15 do 30 godina nakon radionice, sa gotovim biznis planom, imati šansu da prijave svoju društveno odgovornu preduzetničku ideju na SIA konkursu i dobiju podršku za realizaciju.

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godna s ciljem da razviju i implementiraju inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Misija programa je da promoviše duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje. Više informacija o Social Impact Award nalazi se na zvaničnom sajtu ili FB stranici. Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište.

Tokom radionice obrađivaće se oblasti:

Radionica će trajati 6 sati sa pauzama za kafu i osveženje. Detaljna agenda treninga biće dostavljena svim prijavljenim učesnicima u četvrtak, 18. aprila putem mejla.

Radionice će voditi:

Prijava

Jednodnevni trening Pokreni DOBAR Biznis! održaće se u subotu, 20. aprila od 12 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Učestvovanje na treningu je besplatno, ali je prijava neophodna i nju je moguće izvršiti putem ovog linka.