Podkast kao sadržaj za edukaciju i alat za brendiranje — meetup u Startit Centru Inđija

Šta je podkast, koje podkaste slušate i zašto i kako kreirati podkast su sve teme o kojima će biti reči na ovom meetupu.

Dragana Čvoro
20/11/2019

Događaj će biti održan u četvtak, 5. decembra, u 18 časova u Startit Centru Inđija.

Šta je podcast, koje podcaste slušate i zašto i kako kreirati podcast su teme o kojima će biti reči na ovom meetupu. Predavač Željko Crnjaković će otkriti koje su prednosti konzumiranja ovog tipa audio sadržaja, kao i šta se sve može naučiti ovim putem, ukoliko ste u konstantnoj potrazi za novim znanjem ili novim sadržajem.

Takođe, posetioci će moći da saznaju i kako da kreiraju jedan podcast, šta je sve potrebno — kako tehnički tako i strateški, kako bi oni koji žele da se oprobaju u kreiranju ove forme sadržaja videli šta im predstoji ukoliko se na to i odluče.

O predavaču

Željko Crnjaković je preduzetnik i osnivač firme za kreiranje video sadržaja Solutium, kao i koordinator Infostudhub-a i Startit Centra Subotica. Pored toga, on je i kreator više podcast projekata kao što su: Webinarium, Backwater Entrepreneur, HubCast i posebno značajnog podcasta Male Pobede. Od nedavno je i jedan od domaćina na međunarodnom podcastu Coworking Values.

Podcast Male Pobede je podcast kratke forme, namenjen preduzetnicima i svima onima koji žele to da postanu ili žele da unaprede svoj lični i poslovni život slušajući savete, iskustva i zanimljivosti iz sveta poslovanja i komunikacije. Male Pobede su prvi podcast iz Srbije koji je ove godine bio predstavljen na međunarodnoj konferenciji PodcastDay u Londonu.

Prijave

Događaj je zakazan za 5. decembar u 18 časova u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Dragana Čvoro

Objavio/la članak.

sreda, 20. Novembar, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije