Podkast kao sadržaj za edukaciju i alat za brendiranje — meetup u Startit Centru Inđija

Šta je podkast, koje podkaste slušate i zašto i kako kreirati podkast su sve teme o kojima će biti reči na ovom meetupu.

Događaj će biti održan u četvtak, 5. decembra, u 18 časova u Startit Centru Inđija.

Šta je podcast, koje podcaste slušate i zašto i kako kreirati podcast su teme o kojima će biti reči na ovom meetupu. Predavač Željko Crnjaković će otkriti koje su prednosti konzumiranja ovog tipa audio sadržaja, kao i šta se sve može naučiti ovim putem, ukoliko ste u konstantnoj potrazi za novim znanjem ili novim sadržajem.

Takođe, posetioci će moći da saznaju i kako da kreiraju jedan podcast, šta je sve potrebno — kako tehnički tako i strateški, kako bi oni koji žele da se oprobaju u kreiranju ove forme sadržaja videli šta im predstoji ukoliko se na to i odluče.

O predavaču

Željko Crnjaković je preduzetnik i osnivač firme za kreiranje video sadržaja Solutium, kao i koordinator Infostudhub-a i Startit Centra Subotica. Pored toga, on je i kreator više podcast projekata kao što su: Webinarium, Backwater Entrepreneur, HubCast i posebno značajnog podcasta Male Pobede. Od nedavno je i jedan od domaćina na međunarodnom podcastu Coworking Values.

Podcast Male Pobede je podcast kratke forme, namenjen preduzetnicima i svima onima koji žele to da postanu ili žele da unaprede svoj lični i poslovni život slušajući savete, iskustva i zanimljivosti iz sveta poslovanja i komunikacije. Male Pobede su prvi podcast iz Srbije koji je ove godine bio predstavljen na međunarodnoj konferenciji PodcastDay u Londonu.

Prijave

Događaj je zakazan za 5. decembar u 18 časova u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Dragana Čvoro

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu