Podcast kao sadržaj za edukaciju i alat za brendiranje — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup će biti održan u četvrtak, 24. oktobra, sa početkom u 18 časova.

U četvrtak, 24. oktobra, u 18 časova će u Startit Centru Zrenjanin bti održan meetup na temu podkasta. Posetioci će imati priliku da čuju šta je to podkast, kakav edukativni sadržaj može da ponudi i kako može biti alat za brendiranje.

Šta je podkast, koje podkaste slušate i zašto i kako kreirati podkast su sve teme o kojima će biti reči na ovom meetupu. Predavač, Željko Crnjaković će otkriti koje su prednosti konzumiranja ovog tipa audio sadržaja, kao i šta se sve može naučiti ovim putem ukoliko ste oni koji su u konstantnoj potrazi za novim znanjem ili novim sadržajem.

Takođe, posetioci će moći da saznaju i kako da kreiraju jedan podkast, šta je sve potrebno — kako tehnički tako i strateški, kako bi oni koji žele da se oprobaju u kreiranju ove forme sadržaja videli šta im predstoji ukoliko se na to i odluče.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Željko Crnjaković je preduzetnik i osnivač firme za kreiranje video sadržaja Solutium, kao i koordinator Infostudhub-a i Startit Centra Subotica. Osim toga, on je i kreator više projekata kao što su Webinarium, Backwater Entrepreneur, HubCast i posebno značajnog podcasta Male Pobede.

Podcast Male Pobede je podkast kratke forme, namenjen preduzetnicima i svima onima koji žele to da postanu ili žele da unaprede svoj lični i poslovni život slušajući savete, iskustva i zanimljivosti iz sveta poslovanja i komunikacije. Male Pobede su prvi podkast iz Srbije koji će ove godine biti predstavljen na međunarodnoj konferenciji PodcastDay u Londonu.

Prijava

Događaj je zakazan za četvrtak, 24. oktobar, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat). Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

milicamilojkov

NAPISAO/la članak     16. oktobra, 2019.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu