Podcast kao sadržaj za edukaciju i alat za brendiranje — meetup u Startit Centru Subotica

Šta je podcast, koje podcaste slušate i zašto i kako kreirati podcast su sve teme o kojima će biti reči na ovom meetupu.

Događaj će biti održan u četvtak, 16. maja, u 18 časova u Startit Centru Subotica.

Šta je podcast, koje podcaste slušate i zašto i kako kreirati podcast su sve teme o kojima će biti reči na ovom meetupu. Predavač, Željko Crnjaković će otkriti koje su prednosti konzumiranja ovog tipa audio sadržaja, kao i šta se sve može naučiti ovim putem ukoliko ste oni koji su u konstantnoj potrazi za novim znanjem ili novim sadržajem.

Takođe, posetioci će moći da saznaju i kako da kreiraju jedan podcast, šta je sve potrebno — kako tehnički tako i strateški, kako bi oni koji žele da se oprobaju u kreiranju ove forme sadržaja videli šta im predstoji ukoliko se na to i odluče.

O predavaču

Željko Crnjaković je preduzetnik i osnivač firme za kreiranje video sadržaja Solutium, kao i koordinator Infostudhub-a i Startit Centra Subotica. Pored toga, on je i kreator više projekata kao što su Webinarium, Backwater Entrepreneur, HubCast i posebno značajnog podcasta Male Pobede.

Podcast Male Pobede je podcast kratke forme, namenjen preduzetnicima i svima onima koji žele to da postanu ili žele da unaprede svoj lični i poslovni život slušajući savete, iskustva i zanimljivosti iz sveta poslovanja i komunikacije. Male Pobede su prvi podcast iz Srbije koji će ove godine biti predstavljen i deo govornika na međunarodnoj konferenciji PodcastDay u Londonu.

Prijave

Događaj je zakazan za 16. maj u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu